Yoga for krop og sind

Slip spændinger og stress og genfind din balance

8 ugers yogahold fra 25/10 til 17/12 (uge 43 til 50)

20% RABAT! Ønsker du, at træne på to hold hos os i samme periode (gælder Get Fit hold og Yoga hold), kan du få 20% rabat på begge hold. Du sender blot en mail til mail@getfitstudio.dk med oplysning om, hvilke to hold du ønsker og så modtager du to rabatkoder på 20%. Rabatten er personlig og kan ikke deles med andre.

YOGAHOLD

Balance i krop og sind

Dette hold henvender sig til alle – både nybegyndere og øvede. Der inkluderes elementer fra astanga yoga, hatha yoga, vinyasa yoga og vini yoga, og du guides stille og roligt gennem klassen med fokus på åndedrættet, og din krop hvor den er her og nu. Du vil med tiden opnå mere balance, styrke og smidighed og blive bedre til at slippe fysiske og psykiske spændinger.

Klassen afsluttes med savasana/afspænding med lyden af beroligende og afstressende tibetanske klangskåle. Lyd og vibration har en healende og afspændende effekt på krop og sind, og opløser stress og spændinger.

“Pernille har givet mig en masse indre ro med hendes kærlige, rolige og venlige sind. For en nybegynder som mig får Pernille mig til yde og nyde i en helt ny verden. Tak for dig “

– Heidi

yoga-i-get-fit-studio
Viniyoga

” Yoga is a state in which you are present – really present – in every moment in every action.”

T.K.V. Desikachar

Gode effekter du kan opnå med yoga:

Det reducerer stress og angst

Du opnår en klarere selvbevidsthed

Du bliver stærk og smidig

Du får en flottere kropsholdning

Godt for dit hjerte og blodtryk

Du kommer i mere balance

Sådan kommer du i gang

Kom og tag en pause for dig selv, hvor du sætter dig selv i centrum og kan slippe tankerne, og bare være med det der sker lige her – og nu – på din yogamåtte, og kom stærkere, smidigere og roligere ud på den anden side.

Yoga priser

  • Drop In yoga Kr. 175,-

    Kig ind og vær med til en enkelt yoga-session.

  • 3-turs kort til yoga Kr. 450,-

    Køb et klippekort til yoga og kom når det passer dig.

  • Yoga hold Fra kr. 625,-

    Tilmeld dig et af vores faste hold, så du er sikret en plads hver uge. Prisen afhænger af antal uger/lektioner på holdet.