Om Get Fit Studio

Et personligt, professionelt og super lækkert studie, med den skønneste beliggenhed i Hellebæk Klædefabrik.

Hellebæk Klædefabrik

Get Fit Studio ligger i Hellebæk Klædefabrik tæt ved naturen – både skov og strand. Det er nemt at komme hertil, både ved egen hjælp og med det offentlige, og så er der parkering lige uden for døren.

“Vores store drøm med Get Fit Studio er, at skabe et personligt, professionelt og super lækkert studie, med den skønneste beliggenhed, kun få hundrede meter fra havet og skoven.”

Pernille og Michael

Indehaver af Get Fit Studio

Vi holder til i bygning E, og vores lokaler ligger kun et stenkast fra havet og der er kun nogle hundrede meter til skoven. 

Der er ca. 500 meter til Hellebæk Station, hvor toget mellem Helsingør og Hornbæk stopper. Bussen stopper stort set foran døren på strandvejen, der er masser af parkeringspladser og ingen myldretidstrafik. Der er 1 km til Ålsgårde, ca. 5 km til Helsingør og godt 7 km til Hornbæk.

Get Fit Studio
500m fra Get Fit Studio

Get Fit Studio

Når du træder ind hos os i Get Fit Studio, træder du først ind i en entre, hvor du kan hænge dit overtøj og stille dine udendørssko.

Vi synes det er værd at nævne, at vi ligger i stueetagen, uden trapper og med brede døre.

Fra entréen går du direkte ind i vores opholdsrum som vi kalder loungen. Her er du meget velkommen til lige at slappe lidt af før eller efter, det du nu er kommet for. I loungen kan du ved høflig selvbetjening, købe en flaske vand, frisk frugt eller te eller kaffe som du betaler med MobilePay.

Fra loungen har du direkte adgang til

Der er toiletter på 1. sal, hvor du enten kan bruge trapperne eller elevatoren.

Hvem er vi?

Michael Brorly

Profil
Personlig træner og coach

Jeg er født i Helsingør i 1971 og har hele mit liv været enormt optaget af personlig udvikling. Gennem de sidste godt 20 år, har jeg fundet en kæmpe motivation og glæde ved, at hjælpe andre mennesker på deres egen vej, mod en større fysisk og mental sundhed.

Af relevante uddannelser og kompetencer kan nævnes, coach, løbetræner, mindfulness instruktør, personlig træner og sort bælte i Taekwondo.

Livets skole, er dog nok der hvor jeg har lært allermest og er herfra hvor jeg prøver at møde de mennesker jeg omgås, både privat og professionelt. Har været selvstændig siden 1997, har tre dejlige voksne drenge i 20érne, har været igennem en skilsmisse, har vejet 20 kg. mere end jeg vejer i dag og har været syg med stress.

Stressen kommer jeg nok aldrig helt af med, den ligger konstant og lurer i mit inderste. Det positive er dog, at det har tvunget mig til at have en vis ”margen” i mit liv eller sagt på en anden måde, at prioritere en sundere livsstil, med større balance mellem at være aktiv og passiv og DET er dejligt.

Pernille Chandra

Yogalærer og klangmassør

Jeg hedder Pernille er født 1972, og har boet i Ålsgårde siden 2002. Jeg er kæmpe livsnyder og sætter stor pris på at være aktiv, bruge den smukke natur vi er omgivet af her i Ålsgårde/Hellebæk og tilbringe tid med familie og venner.

Min personlige yogapraksis begyndte for ca. 12 år siden, hvor jeg allerede efter et par måneder tog på min første yogaferie til smukke In Sabina lidt uden for Rom i Italien. Derefter er yogaen stille og roligt med tiden blevet en større og større del af mit liv.

 

Jeg husker tydeligt, at jeg efter min allerførste klasse følte en enorm positiv effekt både fysisk og psykisk. Jeg havde det fantastisk i kroppen og mærkede at jeg havde brugt muskler jeg ikke troede jeg havde, samtidig med at jeg fornemmede en dejlig indre ro. Og det er denne skønne kombination af yoga der tiltrækker mig og så mange andre mennesker i hele verden, som gør at det kan blive en daglig eller ugentlig praksis du ikke vil være foruden.

Så da muligheden for at påbegynde en yogalæreruddannelse opstod, sagde jeg straks ja, og det har været / er en kæmpe gave og rejse som jeg glæder mig til udfolde og bringe videre til jer der ønsker at starte til yoga hos os.

Jeg er uddannet yogalærer og er desuden certificeret Peter Hess klangmassør.

Det siger vores kunder

5/5

Nyhedsbrev

Modtag opdateringer om nye hold, tilbud og kommende begivenheder.

Du får tilsendt en mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.