Coaching & Sparring

Personlige forandringer og selvudvikling gennem refleksion over dine ønsker, adfærd og handlinger.

Coaching & Sparring

Min erfaring siger mig, der kan være mange årsager til, at ønske coaching eller sparring.

Det kan bl.a. være:

BEMÆRK! Coaching og sparring er som udgangspunkt ikke terapi og metoderne er ikke terapeutiske.

Metoderne kan der imod skabe stor refleksion over egne ønsker, adfærd og handlinger, hvilket kan resultere i, til tider, store personlige forandringer og selvudvikling.

Sessioner på 60 minutter

Min anbefaling er, at den indledende samtale og sessioner på 60 minutter tages personligt eller live via zoom eller messenger. Ved længere forløb og når kendskabet til hinanden er skabt, kan sessioner på 60 minutter godt, hvis det er det du ønsker, gennemføres over telefonen.

Sessioner på 30 minutter

Sessioner på 30 minutter tilbydes kun via zoom, messenger eller telefon. Disse sessioner tilbydes som udgangspunkt til dig der er i et længere forløb og kun efter aftale.

Coaching & Sparring, privat eller erhvervPris i kr.
Individuelt tilpasset forløb over flere månederEfter aftale
1 session af 60 minutter750,-
1 session af 30 minutter (kun zoom eller telefon)500,-
5 session af 60 minutter3.500,-
5 session af 30 minutter (kun zoom eller telefon)2.000,-

Ønsker du at deltage erhvervsmæssigt (coaching og sparring er fuldt fradragsberettiget) og modtage en faktura, vil beløbet blive tillagt moms.

Lidt om mig

Jeg er født i Helsingør i 1971 og har hele mit liv været enormt optaget af personlig udvikling. Gennem de sidste godt 20 år, har jeg fundet en kæmpe motivation og glæde ved, at hjælpe andre mennesker på deres egen vej, mod en større fysisk og mental sundhed.

Af relevante uddannelser og kompetencer kan nævnes, coach, diplomuddannelse i ledelse, løbetræner, mindfulness instruktør, personlig træner og sort bælte i Taekwondo.

Livets skole, er dog nok der hvor jeg har lært allermest og er herfra hvor jeg prøver at møde de mennesker jeg omgås, både privat og professionelt. Har været selvstændig siden 1997, har tre dejlige voksne drenge i 20érne, har været igennem en skilsmisse, har vejet 20 kg. mere end jeg vejer i dag og har været syg med stress, flere gange.

Stressen kommer jeg nok aldrig helt af med, den ligger konstant og lurer i mit inderste. Det positive er dog, at det har tvunget mig til at have en vis ”margen” i mit liv eller sagt på en anden måde, at prioritere en sundere livsstil, med større balance mellem at være aktiv og passiv og DET er dejligt.

Nyhedsbrev

Modtag opdateringer om nye hold, tilbud og kommende begivenheder.

Du får tilsendt en mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.