Vores Get Fit træningshold er for alle

Træningen har karakter af personlig træning og foregår på små lukkede hold med max. 8 personer.

8 ugers hold fra 26/10 til 17/12 (uge 43-50)

20% RABAT! Ønsker du, at træne på to hold hos os i samme periode (gælder Get Fit hold og Yoga hold), kan du få 20% rabat på begge hold. Du sender blot en mail til mail@getfitstudio.dk med oplysning om, hvilke to hold du ønsker og så modtager du to rabatkoder på 20%. Rabatten er personlig og kan ikke deles med andre.

Kom i form med funktionel træning

Med funktionel træning opnår du et større fysisk og mentalt overskud og hverdagens aktiviteter bliver mere overkommelige.

Med udgangspunkt i dit eget niveau, kombinerer vi forskellige konditions- og styrkeøvelser, for en bedre sundhed og et større overskud.

Der er ikke tale om hård og udmattende træning, men derimod motiverende, effektiv og opbyggende træning, med moderat intensitet.

En typisk træning foregår på denne måde

Se video:

Klik på ▶ og se en kort video ( 1 minut) med 30 af nogle af de simple konditions- og styrkeøvelser vi bl.a. laver på holdet.

“Jeg har aldrig prøvet så intens og kompetent forløb som hos Michael. Han er en utrolig observerende og lyttende træner, som gik frem i mit tempo på en god og inspirerende måde. Hele tiden med detaljen for øje, og skadesfri træning som topprioritet. Jeg har opnået og lært rigtig meget af min forløb hos Michael, og kan på det varmeste anbefale trænertimer hos ham”

– Hans

Dette opnår du

Deltager du aktivt, på et af vores Get Fit hold, kan du forvente:

Mere energi og overskud i hverdagen

At få motivation til mere fysisk aktivitet

At lære at bevæge dig korrekt og undgå skader

Mindre stress og mere ro

Yoga priser

  • Drop In yoga Kr. 175,-

    Kig ind og vær med til en enkelt yoga-session.

  • 3-turs kort til yoga Kr. 450,-

    Køb et klippekort til yoga og kom når det passer dig.

  • Yoga hold Fra kr. 625,-

    Tilmeld dig et af vores faste hold, så du er sikret en plads hver uge. Prisen afhænger af antal uger/lektioner på holdet.