Vores Get Fit træningshold er for alle

Træningen har karakter af personlig træning og foregår på små lukkede hold med max. 8 personer.

Kom i form med funktionel træning

Med funktionel træning opnår du et større fysisk og mentalt overskud og hverdagens aktiviteter bliver mere overkommelige.

Med udgangspunkt i dit eget niveau, kombinerer vi forskellige konditions- og styrkeøvelser, for en bedre sundhed og et større overskud.

Der er ikke tale om hård og udmattende træning, men derimod motiverende, effektiv og opbyggende træning, med moderat intensitet.

Træningen henvender sig til alle. Du behøver ikke være vandt til denne form for træning, da alle øvelser bliver grundigt gennemgået.

En typisk træning foregår på denne måde

Klik på ▶ og se en kort video ( 1 minut) med 30 af nogle af de simple konditions- og styrkeøvelser vi bl.a. laver på holdet.

Holdbeskrivelse

Get Fit

Med funktionel træning opnår du et større fysisk og mentalt overskud og hverdagens aktiviteter bliver mere overkommelige. Med udgangspunkt i dit eget niveau, kombinerer vi forskellige konditions- og styrkeøvelser, for en bedre sundhed og et større overskud. Der er ikke tale om hård og udmattende træning, men derimod motiverende, effektiv og opbyggende træning, med moderat intensitet. Træningen har karakter af personlig træning og foregår på små hold med max. 8 personer.

Get Fit & Yoga

Denne træning er delt op i to dele. Første del er 45 minutters funktionel træning med Michael og anden del er 45 minutters Yoga med Pernille.
 
Get Fit træningen (første 45 minutter)
Vi starter hos mig (Michael), hvor vi med udgangspunkt i dit eget niveau, kombinerer forskellige konditions- og styrkeøvelser, for en bedre sundhed og et større overskud. Der er ikke tale om hård og udmattende træning, men derimod motiverende, effektiv og opbyggende træning, med moderat intensitet. Efter Get Fit træningen går I direkte ind i yogasalen hos Pernille.
 
Yoga træningen (sidste 45 minutter)
Efter jeres træning hos Michael, hvor I både er varme og har høj puls, kommer I ind til mig , hvor jeg vil guide jer gennem gode dybe yogastræk, der øger jeres smidighed og styrker de muskler der kan blive stive ved hård fysisk træning, og samtidig styrker de muskler der ikke bliver brugt. Derudover medfører yogastrækkene fleksibilitet i led og muskler, øger din udholdenhed og kan forebygge potentielle skader. Alt i alt vil I med tiden mærke en større kropsbevidsthed under jeres træning, og opnå dybere balance i krop og sind. Vi afslutter med 5 min. afspændning.
 

Get Fit & Yoga træningen har karakter af personlig træning og foregår på små hold med max. 8 personer.

Get Fit Outdoor

Vi har flyttet vores populære Get Fit hold udenfor!

Træningen er en kombination af konditions- og styrketræning krydret med lidt løb. Du behøver ikke at være i løbeform, for at kunne deltage på dette hold, da det ikke er et løbehold. Der er ikke tale om hård og udmattende træning, men derimod motiverende, effektiv og opbyggende træning, med moderat intensitet. Da vi træner udenfor i alt slags vejr, må du regne med, at du godt kan blive lidt beskidt 💩

Da træningen foregår udenfor og vi træner i alt slags vejr, er her et par gode råd til din påklædning.

  • løbesko. Brug dem du har, men vi anbefaler trailsko for et bedre greb
  • åndbart træningstøj efter vejrudsigten
  • drikkedunk eller flaske med vand
  • varm trøje eller jakke til hjemturen efter træning

Get Fit hold fra uge 15-25 * TILMELDING ER ÅBEN *

GRATIS vand, frugt og svedhåndklæde! Som en ekstra service, kan du til hver træning, tage en flaske vand og et stykke frugt – helt gratis. Og har du glemt eget svedhåndklæde til træningen, kan du frit låne et af os.

20% RABAT! Ønsker du, at træne på to hold hos os i samme periode (gælder Get Fit hold og Yoga hold), kan du få 20% rabat på begge hold. Du sender blot en mail til mail@getfitstudio.dk med oplysning om, hvilke to hold du ønsker og så modtager du to rabatkoder på 20%. Rabatten er personlig og kan ikke deles med andre.

Start til reduceret pris! Hvis et hold ikke er fuldt booket, kan du altid hoppe på et igangværende hold, til reduceret pris. Du sender bare en mail til mail@getfitstudio.dk og så modtager du en rabatkode! Gælder yoga og Get Fit hold!

Henter datoer...