Vores

Instruktører

Herunder kan du læse lidt om de instruktører, der tilsammen udgør vores fantastiske TEAM.

Michael

Ejer, personlig træner og mindfulness instruktør

Jeg underviser fordi:

Jeg slet ikke kan lade være. Jeg elsker simpelthen at undervise og lære fra mig. At formidle en tilgang til fysisk og mental træning og sundhed, der er motiverende og overskueligt på samme tid.

Jeg lægger vægt på:

Korrekt teknik og sikker træning, god energi, opmuntring og anerkendelse. Jeg tror på, at alle mennesker har brug for at blive set, uanset alder. Mit eget mantra er derfor, at alle der kommer til mine træninger eller undervisninger, skal ses og mødes, der hvor de er.

Pernille

Ejer og yoga instruktør

Jeg underviser fordi:

Jeg underviser yoga – primært Hatha/Vinyasa yoga – fordi jeg elsker at se og mærke hvordan yogaen kan gøre en positiv forskel på så vidt forskellige kroppe, sind og livssituationer. I min undervisning har jeg fokus på at gøre kroppen mere smidig, stærk, rette ubalancer i kroppen, løsne eventuelle spændinger og berolige sindet, og for mig er det en kæmpe gave at følge mine elevers yogarejse / udvikling og hvor der evt. genfindes omsorg til sig selv og sin krop.

Jeg lægger vægt på:

Når jeg underviser lægger jeg vægt på at yogaen skal være tilgængelig for alle – både når den er mere dynamisk og blid og beroligende – og min fornemmeste opgave er at skabe et trygt rum hvor mine elever finder ro og kan komme ligesom man er til en undervisning som er uhøjtidlig og afslappet.

Kristina

Kristina

Instruktør

Jeg underviser fordi:

Jeg som træner kan hjælpe mennesker med forskellige mål og udfordringer. Jeg får lov til at spille mit yndlingsmusik for dem og skabe rammerne for en time hvor det handler om at have det sjovt og give den gas 

Jeg lægger vægt på:

At skabe et fællesskab hvor vi træner hårdt, har det sjovt og hvor der er plads til alle.

Sanne

Instruktør

Jeg underviser fordi:

Jeg er træner fordi at jeg selv har oplevet hvad træning kan gøre for min sundhed, velvære og livskvalitet. Jeg synes at det er fantastisk at være vidne til, at andre får samme oplevelse.  Ligesom jeg synes, at det er en fornøjelse at kunne hjælpe andre med at komme ned i kroppen og ud af hovedet for en stund.

Jeg lægger vægt på:

Når jeg underviser har jeg tålmodighed til at alle er med så godt de kan. Jeg lægger desuden vægt på, at man godt må have det sjovt, imens man træner og at voksne også kan lege.

Line

Yoga instruktør

Jeg underviser fordi:

Jeg underviser i Yin Yoga fordi denne yogaform er særligt god til at reducere stress, og hjælper os med at komme i kontakt med os selv. 

Jeg lægger vægt på:

Som underviser lægger jeg vægt på at skabe en uformel og hyggelig stemning i yogalokalet, så du kan få en god oplevelse og føle dig tryg.

Ida

Instruktør

Jeg underviser fordi:

Jeg underviser fordi jeg mener, at fysisk aktivitet og socialt samvær er helt essentielt for vores sundhed og livskvalitet. Fysisk aktivitet forebygger sygdom og overbelastning. For mig er det en kæmpe motivation, at opleve hvordan energien og overskuddet vokser i takt med at kroppen bliver stærkere og mere udholdende. 

Jeg lægger vægt på:

Jeg lægger vægt på, at alle føler sig velkomne og trygge når vi træner sammen og at alle kan være med uanset dagsformen. Det er vigtigt, at vi udvikler os når vi træner, så vi mærker, at kroppen bliver stærkere og vi bliver bedre til teknikkerne.

Nyhedsbrev

Modtag opdateringer om nye hold, tilbud og kommende begivenheder.

Du får tilsendt en mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.