Holdtræning

Viniyoga

Blid form for yoga for øget styrke og stabilitet i ryg og hofter. Også et godt hold hvis du er løber.

Yoga

Klassiske yogastillinger der giver fornyet styrke og energi, samt skaber mere balance mellem krop og sind.

Hvorfor yoga?

Yoga har eksisteret i flere tusinde år og er på ingen måde mærkeligt eller mystisk – tværtimod. Yoga er først og fremmest en livsfilosofi, en guideline der giver os redskaber til at leve et sundt og positivt liv. Et redskab der kan hjælpe os til at komme tilbage til vores sande natur og indre kerne.

De fleste forbinder yoga med komplicerede øvelser, hvor kun de smidigste kan være med, men yoga er kun en lille del af det. Det er en livsfilosofi – en læren om livet, hvor du opnår større selvindsigt og bevidsthed, og lærer at leve livet her og nu. Det er et redskab til at skabe ro og balance både fysisk, mentalt og sjæleligt.

Yogaøvelserne er en lille, men vigtig del af yogafilosofien, og er her, hvor vi i praksis lærer og øver os på at bruge filosofien i hverdagen. I dag er der heldigvis en mere bred og holistisk tilgang til øvelserne, hvor det ikke drejer sig om at komme ud i de mest akrobatiske stillinger. Vi er alle skabt og bygget forskelligt, så hvad den ene krop kan, kan den anden evt ikke, og det er meget vigtigt at du ikke sammenligner, føler dig håbløs og giver op, hvis din krop bliver udfordret og ikke ligner din side yogi. Yoga tager den tid det tager, og i det tempo som din krop fortæller dig, er rigtigt.

Yoga er ikke kun godt og sundt for din krop, yoga har også en positiv indvirkning på din mentale sundhed, som giver dig evnen til at blive mere fokuseret og koncentreret. Det er desuden et fantastisk redskab til at lære dine ressourcer og kvaliteter at kende, at fokusere på dem og derefter føre dem ud i livet.

Så kom og tag en pause for dig selv, hvor du sætter dig selv i centrum og hvor du kan slippe tankerne, og bare være med det der sker lige her – og nu – på din yoga måtte, og kom stærkere, smidigere og roligere ud på den anden side.

FAQ om yoga

Ja! Yoga er for alle, lige meget om du er smidig eller ej – også hvis du er helt ny, og aldrig har prøvet det før. Alle stillinger kan modificeres, og ved brug af feks. klodser og stropper kan du hjælpes godt på vej. Det er vigtigt at huske at vi alle er bygget forskelligt, og at der ikke er nogle stillinger der skal udføres perfekt.

Yoga øger velvære i både krop og sind. Det kan forbedre din kropsholdning, fleksibilitet, balance og styrke samt reducere stress og anspændthed. Derudover hjælper yoga dig med at opnå ro, koncentration og en dybere indsigt i dig selv.

Vi kender alle sammen ordet yoga, og det betyder efterhånden mange ting i den moderne verden. For nogle er yoga et bevægelsesmønster, en række stillinger eller en metode til at strække kroppen, for andre er det en spirituel praksis eller en form for meditation.

Faktisk er yoga alle disse ting. Ordet yoga kommer fra sanskrit og betyder ”forene”. Yoga er et system til formål at forene os selv med vores højere kræfter både fysisk og mentalt.

  • Kom i god tid forinden, så der er tid til at checke ind, og falde til ro inden timen starter.
  • Bær behageligt og afslappet tøj der ikke strammer. Forbered dig på at undervisningen      foregår med bare fødder.
  • Medbring alt udstyr, måtte, tæppe og evt. pude.
  • Undgå at have spist et stort måltid forinden, men drik gerne rigeligt med vand. Du må meget gerne tage en vandflaske med ind i salen.
  • Yoga er en proces. Vær vedholdende i din praksis, tålmodig og gør kun det der føles rigtigt for din krop.

Nyhedsbrev

Modtag opdateringer om nye hold, tilbud og kommende begivenheder.

Du får tilsendt en mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.