Bookingregler i Get Fit Studio

Gældende fra 25. november 2023

Nedenstående regler gælder for fri træning på alle åbne hold med et Club Studio Medlemskab, Drop-In eller prøvetime. Reglerne gælder IKKE for lukkede forløb, events, workshops og personlig træning.

Tilmelding til åbne hold. Ønsker du at deltage på et af vores åbne hold på vores holdplan, kræver det altid tilmelding. Tilmelding er muligt med et Club Studio Medlemskab, Drop-In eller prøvetime.

3 bookinger, 14 uger frem. Du kan have op til 3 bookinger ad gangen, 14 dage frem.

Fremmøde. Du skal registrere dit fremmøde ved at tjekke ind på skærmen i studiet SENEST 3 minutter inden holdstart.

Afmelding. Afmelding af morgenhold, der starter inden kl. 10, skal ske SENEST kl. 20, aftenen før. Afmelding af hold der starter efter kl. 10, skal ske SENEST 4 timer inden holdstart.

Det er god stil. Os der er instruktør eller underviser, bruger altid antal tilmeldinger som en del af forberedelsen til hver klasse, og andre medlemmer kan måske få glæde af pladsen. Derfor er det – god stil – at afmelde dig et hold, hvis ikke du kommer.

Gebyr. Ved manglende overholdelse af vores bookingregler pålægges et gebyr på 25,- for Club Studio Medlemskaber, et mistet Drop-In eller mistet prøvetime.

Gebyr bliver opkrævet sammen med den månedlige betaling af medlemskabet.

Personalet kan ikke hjælpe. Det er kun dig selv der kan tilmelde, afmelde og registrere fremmøde, hvorfor personalet ikke kan gøre det for dig.

Nyhedsbrev

Modtag opdateringer om nye hold, tilbud og kommende begivenheder.

Du får tilsendt en mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding.