Yin Yoga (ons., uge 43-51)
Onsdage kl. 20:00 til 21:30
Startdato: 26 oktober 2022
9 uger/9 træninger
Detaljer
Få pladser
Kr. 1.125,-
12 (min. 8 deltagere)
26 oktober 2022
9 uger/9 træninger
Onsdage kl. 20:00 til 21:30
Christine Holm Donatzky

Velkommen til Yin Yoga 🙏🕉

Velkommen til Yin Yoga hvor alle kan være med. Yin Yoga er en langsom yogaform, som har stor effekt på både krop og sind.

Du behøver ikke at være smidig eller i god form for at være med på vores Yin hold. Vi arbejder med at afspænde og strække kroppen, gennem siddende og liggende yogastillinger, for at skabe en bedre kropsholdning og komme ud af hovedet og ned i kroppen.

Du bedes selv medbringe:

Gode effekter du kan opnå med Yin Yoga:

På vores Yin hold guides du roligt igennem en række blide yogastillinger, hvor vi arbejder med at tilpasse den enkelte stilling til din krop. Vi ligger typisk 3-5 minutter i en stilling, og lader tyngdekraften hjælpe kroppen ned i dybe stræk imens den støttes af puder og blokke.

De lange stræk hjælper med at forløse spændinger, som kan stamme fra computerarbejde, strikketøjet eller forkerte løft. Vi arbejder med at finde ro i stillingerne, hvilket kan være en udfordring for mange af os. Men i sidste ende kan det hjælpe os med at komme fra hovedet og ned i kroppen og med tiden oplever mange, at Yin Yoga bliver en meditativ praksis, som giver fornyet energi og mental balance.

Underviser

Christine Holm Donatzky, uddannet yogalærer med mange års erfaring.

Andre forløb

Det siger vores deltagere