Get Fit (Tirs., kl. 18:00, uge 43-51)
Tirsdag kl. 18.00 til 18.50
Startdato: 25 oktober 2022
9 uger/9 træninger
Detaljer
Fuldt booket
Kr. 1.125,-
8 (min. 6)
25 oktober 2022
9 uger/9 træninger
Tirsdag kl. 18.00 til 18.50
Michael Brorly

GET FIT - med funktionel træning

Med funktionel træning opnår du et større fysisk og mentalt overskud og hverdagens aktiviteter bliver mere overkommelige.
 
Med udgangspunkt i dit eget niveau, kombinerer vi forskellige konditions- og styrkeøvelser, for en bedre sundhed og et større overskud.
 
Der er ikke tale om hård og udmattende træning, men derimod motiverende, effektiv og opbyggende træning, med moderat intensitet.
 

Træningen har karakter af personlig træning og foregår på små hold med max. 8 personer.

En typisk træning foregår på denne måde

Se video:

Klik på ▶ og se en kort video ( 1 minut) med 30 af nogle af de simple konditions- og styrkeøvelser vi bl.a. laver på holdet.

VIGTIGT! Der er ikke tale om hård og udmattende træning, men derimod motiverende, effektiv og opbyggende træning, med moderat intensitet.

Niveau

Træningen henvender sig til alle. Du behøver ikke være vandt til denne form for træning, da alle øvelser bliver grundigt gennemgået.

Ønsker du at deltage som firma og modtage faktura

Ønsker du at deltage erhvervsmæssigt (personlig træning er fuldt fradragsberettiget) og modtage en faktura, vil beløbet blive tillagt moms.

Derfor skal du ikke betale via link, men sende en mail til mail@getfitstudio.dk, med henvisning til hvilket hold du ønsker at deltage på og vi sender en faktura.

Andre forløb

Det siger vores deltagere